Čia pateikti preliminarūs duomenys.Cukraus ir kalorijų kiekis vaisiuose ir daržovės priklauso ir nuo jų nokumo bei veislės.
Pavadinimas kcal cukrus riebalai
Obuoliai, virti su cukrumi 74 7.9 0.1
Obuoliai 47 11,8 0,1
Abrikosai 31 6.7 0.1
Džiovinti abrikosai 85 43,3 0,6
Avokadai 190 1,8 22,2
Bananai 95 16,2 0,3
Mėlynės virtos su cukrumi 56 5.5 0.2
Juodieji serbentai virti su cukrumi 50 5.6 pėdsakai
Vyšnios 48 11,9 0,1
Džiovintos figos 227 63,9 0,2
Figos 227 52,9 1,6
Agrastai virti su cukrumi 16 2.9 0.2
Baltos vynuogės 60 16,1 0,1
Greipfrutai 30 5.3 0.1
Citrinos 19 3.2 0.3
Melionas 28 5,0 0,1
Alyvuogės sūryme 103 pėdsakai 11.0
Apelsinai 37 8.5 0.1
Marakaja 36 6.2 0.4
Persikai 33 9.1 0.1
Kriaušės 40 10,6 0,1
Ananasai 41 11,6 0,2
Slyvos 36 9.6 0.1
Slyvos virtos su cukrumi 29 5.2 0.1
Slyvos su cukrumi 107 20,4 0,2
Razinos 272 64,4 0,4
Avietės 25 5.6 0.3
Rabarbarai, virti su cukrumi 48 0,9 0,1
Braškės 27 6.2 0.1
Žaliosios vynuogės su sėklomis 275 64,7 0,1